Oppas Marcella

Marcella (21)

Betrouwbaar

Oppas in Leeuwarden
€ 6 | € 10
Meet Marcella Dag! Mijn naam is Marcella, ik ben 20 jaar en ben op dit moment met mijn afstudeer fasen bezig van de opleiding tot HBO-verpleegkundige. Ik speel harp sinds mijn 5e en zing ook heel graag. Daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen, te fitnessen en bord/kaart spelletjes te spelen. Ik ben trouwens ook dol op dieren, dus oppassen op een huisdier maak je mij ook gelukkig mee, haha! Ik beschik over een scooter en een fiets natuurlijk.

Ik ben sinds mijn 14e kinderoppas bij twee vaste gezinnen geweest. Dit heb ik tot mijn 18e gedaan. In mijn stage in de thuiszorg heb ik regelmatig kinderen bezocht met medische problemen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich ten allen tijden kind mogen voelen, wat de situatie ook is. De kinderen waar ik bij op heb gepast zaten in de leeftijd 4 tot 11 jaar.

Ik ben zelf dol op kinderen en mijn droom is dan ook om na mijn afstuderen een master in de kindergeneeskunde te gaan doen. Mijn super Nannypowers zijn: Helpen met huiswerk (ik ben geduldig), Kletsen, spelletjes spelen, sporten, dansen en zingen, buiten spelen.

Ervaring Marcella heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Marcella heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Hogere Beroepsopleiding voor Verpleegkundigen

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Marcella

3 reviews

Lisa review on babysitter

Fam. Lisa

Marcella is een leuke, spontane meid, makkelijk in de omgang. Zij kan goed met kinderen overweg, ze is leuk in haar contact met hen en erg verantwoordelijk.
Marieke review on babysitter

Fam. Marieke

Marcella heeft ongeveer drie jaar bij ons opgepast. Onze dochters keken altijd uit naar haar komst. Ze voelt kinderen goed aan en sluit ook aan bij hun belevingswereld. Onze dochters verschillen 4 jaar van elkaar. Daarom had de jongste iets anders nodig dan de oudste. Daar bleek zij goed in te zijn. Met de jongste een andere activiteit uitvoeren dan met de oudste of iets vinden wat zij met elkaar konden doen.
Marieke review on babysitter

Fam. Marieke

Marcella is een betrokken, lieve, betrouwbare oppas, zij komt haar afspraken altijd keurig na. Wij kregen altijd een goede terugkoppeling hoe een en ander was gelopen. In de drie jaar dat zij heeft opgepast bij ons zijn wij altijd tevreden geweest.