Oppas Lauri

Lauri (21)

Super vrolijk!

Oppas in Grolloo
€ 8 | € 10
Meet Lauri Hallo! Mijn naam is Lauri en woonachtig in Grolloo, Drenthe. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Social Work, aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan het afstuderen dus (: Vorig jaar heb ik een jaar stage gelopen bij een Medisch Kinderdagverblijf, waar ik heb gewerkt met jonge kinderen met gedragsproblematiek en/of ontwikkelingsachterstand. Ik heb geleerd om aan te sluiten bij de behoeftes van ieder kind. Ik ben iemand die erg flexibel is en denkt in oplossingen. Ik maak er graag een leuke dag van en ben dan ook een vrolijk en sociaal persoon. Ik werk ook al bij een andere oppasservice, dus ik heb al veel ervaring. Mijn hobby's zijn volleyballen, paardrijden, wandelen en gezellige dingen ondernemen! Ik ben in het bezit van een rijbewijs, dus een stukje met de auto rijden naar een andere plek in Groningen of Drenthe is voor mij geen probleem. Ik zou in mijn vrije uurtjes graag oppassen, dus wie weet tot snel! Lieve groetjes, Lauri.





Het leukste aan het oppassen vind ik het lekker bezig gaan met de kids en een band met hen opbouwen. Ik vind het fijn om een betrouwbaar persoon voor de kinderen te worden, zodat het als een uitje gezien wordt dat ik kom en de kinderen het niet vervelend dat hun ouders weggaan. Ik zal er alles aan doen om een fijne band op te bouwen en lekker dingen te gaan ondernemen samen!

Ervaring Lauri heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Lauri heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Social work

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Lauri

1 review

K review on babysitter

Fam. K

3 kinderen

Groningen

Lauri is echt super! Ze komt al 8 jaar bij ons over de vloer, toen ze begon waren de kinderen van 0-4 jaar oud, inmiddels is onze oudste alweer 13 jaar. Ze zijn ontzettend gesteld op elkaar! Wij hebben actieve kinderen en daar weet zij prima raad mee! Ze is duidelijk, stelt grenzen, is betrouwbaar, heel een goede klik en is een aanpakker!