Oppas Joyce

Joyce (22)

Dol op knutselen!

Oppas in Eelde
€ 7 | € 9
Meet Joyce Hallo ouders/ kinderen, mijn naam is Joyce en ben 22 jaartjes jong. Ik volg momenteel de opleiding onderwijsassistent en ben ik werkzaam bij prinsesjesfeest. Verder werk ik op een basisschool. Al om al alles met kinderen! Vanaf mijn 15e ben ik begonnen met oppassen zowel voor af en toe als vaste adressen. Als met oppassen, mijn werk en stages heb ik veel ervaring opgebouwd qua alle leeftijden. Verder vind ik het erg leuk om te dansen, koken en bakken maar ook om leuke uitstapjes te maken. Ook ben ik erg fanatiek met spelletjes spelen, en hou ik van reizen. Met de beschikbaarheid ben ik erg flexibel, dat kan altijd in overleg. Doordeweeks of in het weekend vind ik geen probleem. Ook ben ik in staat om bijvoorbeeld te overnachten. Verder heb ik een rijbewijs + een eigen auto te me beschikking. Mocht je huisdieren hebben is het voor mij geen probleem, ik ben een dierenliefhebber! :)

Ervaring Joyce heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Joyce heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Kapper

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Joyce

3 reviews

Brenda review on babysitter

Fam. Brenda

Joyce heeft een lieve, zachte uitstraling! Ze is erg prettig in de samenwerking en in haar communicatie, Joyce komt haar afspraken na. Ze is zelfstandig en betrouwbaar!
Vermeulen review on babysitter

Fam. Vermeulen

2 kinderen

Groningen

communiceert goed, lief voor de kinderen
Loes review on babysitter

Fam. Loes

Joyce is een hele fijne oppas, ze heeft een hele natuurlijke omgang met de kinderen en een goede klik met hen. Daarnaast onderhoudt ze op een hele fijne manier het contact met ons als ouders, ze is altijd bereikbaar voor ons als ze aan het oppassen is en geeft ons geregeld een update, dat vinden wij ontzettend fijn!