Oppas Simona

Simona (18)

Dansen en zingen!

Oppas in Leek
€ 4 | € 5
Meet Simona Ik ben Simona en ik ben 17 jaar oud. Zingen, piano spelen en dansen zijn dingen die ik erg leuk vind om te doen. Ook ben ik erg creatief en vind ik knutselen ook erg leuk. Vlechten kan ik ook en vind het altijd leuk als iemand me vraagt of ik wil vlechten! Verder zit ik nu op de havo en wil ik graag de pabo gaan doen zodra ik mijn diploma heb gehaald!

De speelweek in leek is een plek waar ik nu al 5 jaar vrijwilliger ben. Elk jaar kijk ik er weer enorm naar uit om samen met de kids weer een fantastische week te beleven! Ook heb ik in vakanties activiteiten georganiseerd in een team voor de jongsten onder ons en dat was ook iets wat ik erg leuk vind! Omdat ik dus graag de pabo wil doen vind ik het ook erg leuk om kinderen dingen uit te leggen, mochten ze iets niet snappen van school wil ik altijd wel helpen!

Wat mij erg aanspreekt aan oppassen vind ik voorlezen, knutselen, helpen met huiswerk, leuke wandelingetjes maken, buiten spelen, zingen (natuurlijk) en dansen hoort daar ook zeker bij! Het bakken van koekjes of taarten is ook zeker leuk, tekenen en tutten vind ik als vrouw zijnde echt wel fantastisch!

Ervaring Simona heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Simona heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Simona

1 review

Joren review on babysitter

Fam. Joren

Simona is een vrolijke, sociale en betrouwbare oppas die erg goed met kinderen overweg kan. Ze heeft ervaring en kinderen zijn dol op haar. Ze zorgt goed voor de kinderen en houdt zich aan gemaakte afspraken. Ook erg fijn dat ze haar EHBO heeft.