Oppas Sofie

Sofie (19)

Super betrouwbaar, keukenprinses, voorle..

Oppas in Dokkum
€ 6 | € 8
Meet Sofie Hey hallo! Ik heb op dit moment een tussenjaar en mijn plan is om na dit tussenjaar een opleiding te doen die te maken heeft met kinderen! Daarom lijkt oppassen mij een geweldig en bijpassend baantje. Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Sofie Eva Sulter en ben 19 jaar. Ik hou heel erg van muziek, dansen, bakken, sporten, schoonmaken en gezellig afspreken met vriendinnen. Ik woon op mezelf in Dokkum en heb een hele lieve vriend. Ik vind het heel leuk om mensen te helpen. Ik word er zelfs blij van. Daarnaast heb ik op het vwo gezeten met een overgangsbewijs met een 8 gemiddeld. Ook ben ik heel behulpzaam en rustig. Ik kan goed in stress situaties handelen en ben op alles voorbereid. Het is een hele lastige tijd nu met Corona en ik zou graag mee willen helpen in deze crisis, door op te passen op kinderen.

Ervaring Sofie heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Sofie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Maatschappelijk werk en dienstverlening

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Sofie

1 review

Marjolein review on babysitter

Fam. Marjolein

2 kinderen

Dokkum

Sofie is een hele lieve, zorgzame oppas. Ze is ook creatief (knutselen) en leest graag voor. Ook met baby is ze goed en heeft ze ervaring. Ik liet mijn kinderen met een gerust hart bij haar achter!