Oppas Celine

Celine (22)

Super betrouwbaar!

Oppas in Leeuwarden
€ 8 | € 10
Meet Celine Hallo ouders, Mijn naam is Celine en ik ben 22 jaar oud. Vanaf mijn 14e heb ik altijd oppasbaantjes gehad, wat ik altijd met veel plezier gedaan heb. Ik heb de opleiding SDV gedaan, dit houd sport, dienstverlening en veiligheid in. Bij deze opleiding heb in veel ervaring opgebouwd met kinderen, sportdagen, les geven op basisscholen, stage in een kinderdagverblijf. En nog veel meer activiteiten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen kind kunnen zijn en op hun eigen manier aan hun ontwikkelingen kunnen werken. Daarnaast ben ik erg creatief en vind ik het leuk om met kinderen oa te knutselen, koekjes te bakken, ijsje te halen, buiten te spelen en nog veel meer. Hopelijk kan ik jullie gezin komen versterken.

Ervaring Celine heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Celine heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

verkoopspecialist groene detailhandel

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Celine

3 reviews

Holwerda review on babysitter

Fam. Holwerda

4 kinderen

Leeuwarden

Hele goede ervaring. Kinderen hadden een goede klik met Celine, wij gaan haar zeker vaker benaderen. Ook een fijne en goede communicatie.
Valeria review on babysitter

Fam. Valeria

Celine is ontzettend lief en geduldig! Ze heeft alle aandacht voor kinderen, is zorgzaam en heel actief in haar interactie met kinderen, ze speelt veel met hen en is enorm betrokken!
Kok review on babysitter

Fam. Kok

2 kinderen

Leeuwarden

Voor een eerste ervaring om op deze wijze aan een oppas te komen, heeft Celine zeker het vertrouwen gegeven dit vaker te doen. Ze is spontaan, denkt met je mee , en was zeer bekwaam. We hebben onze kinderen met een goed gevoel bij haar achtergelaten.