Oppas Isa

Isa (18)

Hockey oppas

Oppas in Groningen
€ 6 | € 7
Meet Isa Hi, ik ben Isa en vind het heel erg leuk om op te passen. Ik pas nu ongeveer 4 jaar op, op kinderen van 0-12. Ik heb veel ervaring met het verzorgen van kleine baby's (dit vind ik geweldig) en doe graag leuke activiteiten met kinderen. Ik fiets zo met 4 kinderen naar de kinderboerderij of ga koekjes bakken ;) Het helpen bij schoolwerk of meegaan naar het sporten is ook geen probleem! Het lijkt me heel leuk om op jullie kinderen te passen ;)

Ervaring Isa heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Isa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Voeding en dietetiek

Ervaring met babies

Engels & Nederlands

Andere ouders over Isa

4 reviews

Sigrid review on babysitter

Fam. Sigrid

2 kinderen

Emmeloord

Isa is een hele prettige oppas. Onze zonen van 10 en 3 voelen zich erg bij haar op hun gemak en ze vinden het leuk als Isa komt oppassen. Isa is goed met baby's en met oudere kinderen en alles wat daar tussen zit. We laten de jongens met een gerust hart bij Isa achter.
Moniek review on babysitter

Fam. Moniek

2 kinderen

Emmeloord

Isa is een super lieve en betrouwbare oppas. Komt al jaren bij ons thuis oppassen en mijn kinderen zijn gek op haar. Altijd gezellig een feestje als ze komt.
Marjolein review on babysitter

Fam. Marjolein

3 kinderen

Emmeloord

Isa heeft een aantal jaren met regelmaat bij ons opgepast, destijds waren onze kinderen in de leeftijd van 0 tot 9 jaar. De kinderen voelen zich altijd op hun gemakt bij Isa. Ze hebben het gezellig, spelen spelletjes en Isa brengt de kinderen naar bed als dat nodig is. Ook op onze jongste paste Isa al sinds hij een paar weken oud was. Ze is handig in de verzorging van een baby en is geduldig. Isa is een fijne oppas voor al onze kids.
Janneke review on babysitter

Fam. Janneke

3 kinderen

EMMELOORD

Isa is een verantwoordelijke oppas, ze vind het geen probleem (eigenlijk juist heerlijk) om op meerdere kinderen te passen. Ook met hen eten of ze op bed brengen is geen probleem. Ze gaat met onze kinderen regelmatig naar buiten om te spelen, of binnen knutselen en spelletjes spelen.