Oppas Ewa

Ewa (19)

Dol op knutselen!

Oppas in Lageland
€ 6 | € 9
Meet Ewa Hallo, Ik ben 19jaar oud en doe de opleiding middenkader functionaris bouw, daarnaast zijn mijn hobby's tekenen, knutselen en wandelen.

Mijn ervaringen: Ik ben ooit begonnen om op te passen op mijn neefje en nichtje 's avonds die waren toen der tijd nog baby en heb opgepast tot ze peuter/kleuter waren. Heb een oppas gezin gehad waar ik heb opgepast op een 3 jarige meisje en haar zus van 10. Heb ook opgepast op een bruiloft om het de ouders die dag wat makkelijker te maken en de kinderen zaten tussen de 2 jaar en 8 jaar.

Wat ik zo leuk vind aan oppassen is dat je de ouders er heel erg mee helpt om toch nog als ouder een moment voor elkaar te kunnen hebben. Ik ben zelf nog lang niet toe aan kinderen, maar vind kinderen geweldig om mee te zijn waardoor het me erg motiveert. Ben ook erg zelfstandig waardoor ik alles wat er bij hoort erg leuk vind zoals, koken, tekenen, knutselen, mee helpen bij het huiswerk, koekjes bakken en buiten spelen.

Ervaring Ewa heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Ewa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Bouwkunde

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Duits

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Ewa

2 reviews

Yvonne review on babysitter

Fam. Yvonne

Ewa is sinds een jaar of 2 de oppas voor onze jongste dochter (net 5 jaar). Onze dochter is een pittig kind, Ewa kan daar heel god mee omgaan. Ze blijft altijd rustig en kalm. Ze heeft veel aandacht voor haar en knutselt en speelt spelletjes met haar. Ook naar bed brengen lukt haar aardig, ondanks ze dan wel op de proef wordt gesteld door onze dochter. Ze is duidelijk en kan doorpakken waar nodig. Kortom; wij zijn heel tevreden!
Ilona review on babysitter

Fam. Ilona

Wij hebben een prachtige trouwdag gehad en volop genoten. Alle kinderen hadden het uitstekend naar de zin met Ewa en dankzij haar goede zorgen konden de ouders ook onbezorgd genieten. Iedereen was vol lof over haar! Ewa was heel leuk, prettig en ondernemend in haar contact met de kinderen oa onze eigen kindjes (zelfs de eenkennige van de twee voelde zich duidelijk op zijn gemak). Ondanks de extreme hitte was Ewa lekker met de kleintjes mee aan het springen, dansen en spelen.