Oppas Elisa

Elisa (19)

Super vrolijk!

Oppas in Steenwijk
€ 5 | € 7
Meet Elisa Hoi! Ik ben Elisa, 19 jaar en woon in Steenwijk. Ik pas al op kinderen sinds mijn 14de ongeveer. Ik heb ervaring met alle leeftijden tussen de 0 en 8 jaar. Ouder lukt ook wel haha. Ik vind oppassen erg leuk om te doen en ik haal er veel voldoening uit. Ook vind ik het erg leuk om samen met de kinderen dingen te ondernemen zoals naar een bos, naar een kinderboerderij of indoor speel plek (zodra het allemaal weer kan) en binnen vanalles doen. Ik ben met name beschikbaar in de avonduren en de weekenden.

Ervaring Elisa heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Elisa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Financieel Administratief Management

Ervaring met babies

Nederlands

Andere ouders over Elisa

2 reviews

Jacqueline review on babysitter

Fam. Jacqueline

2 kinderen

Steenwijk

Elisa is een hele fijne oppas. Ze weet wat ze doet en ze doet het met veel plezier, dat is ook te merken aan haar. Elisa komt altijd op tijd en kan in de meeste gevallen altijd komen oppassen. Ook komt ze wel eens langs om wat leuks met de kinderen te doen als ze niet hoeft op te passen. Ze doet precies wat je vraagt van haar. Ze is altijd leuk met de kinderen bezig en aan het spelen. Als één van de kinderen niet wil slapen of huilerig is weet ze hier ook mee om te gaan. Dit komt door haar vele ervaring die ze heeft.
Hilhorst review on babysitter

Fam. Hilhorst

1 kind

Steenwijk

Elisa is een hele lieve, vrolijke oppas die graag leuke dingetjes met de kinderen doet. Ze kwam netjes optijd en doet precies wat je van haar vraagt. Ze kan heel leuk met kinderen spelen en neemt hierin ook zelf initiatieven.