Oppas Lobke

Lobke (27)

Superlenig

Oppas in Groningen
€ 5 | € 8
Meet Lobke Ik ben Lobke, ik ben 26 jaar en ik woon in Groningen. Ik studeer pedagogiek aan hogeschool NHL Stenden en ben bezig met afstuderen. Ik ben gek op reizen en werk graag met kinderen. Het liefst combineer ik die twee, door animatiewerk in het buitenland te doen. Dat houd in dat ik in kidsclubs werk in hotels en op campings. Daar knutsel, sport, organiseer en dans ik heel wat af. Dat doe ik al 6 jaar met heel veel plezier. Verder ben ik sportief, energiek en creatief. Ik sport graag, ben gek op spelletjes en vind het heel leuk om te tekenen en knutselen. Voor nu ben ik op zoek naar een bijbaantje naast mijn studie, voor in de weekenden, vakanties en vrije dagen of avonden. Door Corona heb ik vrijwel alleen online les, en kan ik mijn eigen dagen plannen. Ik ben al in het bezit van een diploma als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Als pedagoog heb ik inmiddels wel wat ervaring met kinderen die wat extra aandacht nodig hebben.

Ik heb al heel wat ervaring met kinderen en kan daardoor inmiddels perfect slijm maken zonder knoeien, de lekkerste dingen bakken, hutten bouwen, verhalen verzinnen, turntrucjes uitvoeren, stormbanen maken, Lego kastelen bouwen en domino banen leggen. Niets is mij te gek en ik kan me goed aanpassen aan elke leeftijd!

Ervaring Lobke heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Lobke heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogisch Werker 4 Kinderopvang

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans & Duits

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Lobke

1 review

White review on babysitter

Fam. White

1 kind

Groningen

Lobke has been a fantastic babysitter and a huge help to us while we were expecting our second child! She is kind, friendly and patient with our 18 month old and engages with him really well. Super reliable and supportive!