Oppas Sanne

Sanne (23)

Voorleesster

Oppas in Groningen
€ 7 | € 8
Meet Sanne Hoi ouders! Mijn naam is Sanne, ik ben 22 jaar oud en studeer Psychologie en Engelse Taal & Cultuur. Ik heb mijn bachelor psychologie net afgerond, en vind studeren zo leuk dat ik er nog een studie achteraan gooi. Ik vind het ontzettend leuk om te lezen (maar dat was vast geen verrassing), creatief bezig te zijn, spelletjes te spelen, te wandelen met mijn hond, leuke uitjes met familie en vriendinnen te maken, en ik heb een grote passie voor Engeland! Vandaar dat ik er ook net een halfjaar gestudeerd heb... Ik vind het ook erg leuk om deze hobby's te combineren met het oppassen, door bijvoorbeeld te knutselen met kinderen!Ervaring Sanne heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Sanne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Psychologie

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Sanne

2 reviews

Lianne review on babysitter

Fam. Lianne

Sanne is een aantal jaren bij ons geweest als oppas. Meestal voor een aantal uren in de avond. De eerste keer dat ze bij ons kwam ging ze meteen bij de kinderen op de grond zitten en maakte leuk contact met ze. Ze doet vaak een spelletje met ze. Ze brengt de kinderen op bed en leest een verhaal voor. De kinderen zijn altijd erg enthousiast als ik vertel dat ze komt oppassen!
Esther review on babysitter

Fam. Esther

Ik heb Sanne altijd als zeer betrouwbaar, rustig en betrokken ervaren. Ze kan heel goed met kinderen omgaan. Mijn zoontje vond het altijd lastig als er een oppas kwam maar bij Sanne voelde hij zich heel snel op zijn gemak. Ze maakte het altijd gezellig en doet leuke dingen met hem.