Oppas Rosa

Rosa (23)

Super betrouwbaar

Oppas in Groningen
€ 8 | € 10
Meet Rosa Hoi ik ben Rosa! Ik ben 23 jaar en zit in mijn afstudeerjaar van de studie Industrieel Product Ontwerpen. In mijn tussenjaar heb ik opgepast op 3 meisjes die ik moest ophalen van school, naar hockey moest brengen, boodschappen doen, koken, naar bed brengen etc. Ook heb ik met ze buiten gespeeld en activiteiten buiten de deur gedaan. Naast mijn studie lijkt het mij leuk om het oppaswerk weer op te pakken! Helaas ben ik geen vaste dagen beschikbaar door mijn afstuderen. Wel kan ik in de avonden (behalve woensdag) en in de weekenden wanneer nodig! En eventueel in overleg wel een middag als ik dan beschikbaar ben. Stuur mij gerust een berichtje! :)

Ik hou van spelletjes, bakken/koken, voorlezen (ben zelf voorleeskampioen geweest op de basisschool!), knutselen en tekenen met de kinderen en uitjes buiten de deur!

Ervaring Rosa heeft 1 jaar ervaring met oppassen. Rosa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Industrieel Product Ontwerpen

Nederlands & Engels

Andere ouders over Rosa

1 review

Annemarie Steenbeek (moeder Felice) review on babysitter

Fam. Annemarie Steenbeek (moeder Felice)

3 kinderen

Amsterdam

Lief en enthousiast, had de 3 meiden prima in de hand, organiseerde leuke activiteiten, begeleide 3 meiden van 8 naar hockey oo de fiets, flexibel en positief, echt een topper!