Oppas Floor

Floor (22)

Dol op knutselen!

Oppas in Groningen
€ 7 | € 10
Meet Floor Hey, Ik ben Floor (21) Ik woon samen met mijn vriend in Groningen en ik studeer Social Work aan de Hanze hogeschool. Ik zit op hockey en ga graag naar de sportschool. Ik hou ervan om buiten te zijn en ga graag wandelen met mijn hond.

Ik heb veel oppas ervaring. Op dit moment loop ik stage op een woon groep waar 5 kinderen wonen die tussen de 2 en 10 jaar oud zijn. Ik heb daar geleerd om luiers te verschonen, te helpen met huiswerk (plannen) en vooral hoe ik kinderen het beste kan benaderen.

Ik ben dol op kinderen! Ik merk op mijn stage dat ik veel van kinderen kan leren en dat vind ik super leuk. Ik hou enorm van buiten spelen en ga graag op avontuur in het bos! Koken vind ik ook leuk, ik vind het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd leren hoe ze gezond voor zichzelf kunnen zorgen.

Hallo, Ik ben Floor (22) en studeer Social work aan de Hanze hogeschool. Op dit moment zit ik in het derde jaar. Ik ben een enthousiaste, humoristische jonge vrouw met een hart voor kinderen. Ik heb veel ervaring met oppassen (au pair, groepsleider op woongroep, stage bij jeugdbescherming). Ik ben een echte doener en ben graag actief bezig. Ik hou van dieren en ben graag buiten. Ik heb ervaring met oppassen op kinderen van 0 t/m 12 jaar oud.

Ervaring Floor heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Floor heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Social work

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Floor

1 review

Martin review on babysitter

Fam. Martin

3 kinderen

Annen

Vrolijk, toegewijd, zorgzaam en punctueel