Oppas Rianne

Rianne (21)

Supervrolijk!, dol op knutselen, gek op..

Oppas in Leeuwarden
€ 10 | € 8
Meet Rianne Welkom op mijn account! Ik ben Rianne, ik ben 20 jaar oud en sinds juni 2018 afgestudeerd pedagogisch medewerker. Na het behalen van mijn studie heb ik fulltime in de kinderopvang gewerkt. Toch kreeg ik de behoefte om weer te gaan studeren en ga ik een totaal andere richting op per 1 september. Mijn passie blijft bij het werken met kinderen. Daarom ga ik met veel plezier verder als oppas/nanny. Ik ben heel flexibel, en vrijwel altijd inzetbaar. Stuur gerust een berichtje dan kijken wij naar de mogelijkheden.

Ervaring Rianne heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Rianne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans & Duits

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Rianne

2 reviews

Desiree review on babysitter

Fam. Desiree

Rianne is sinds de geboorte van mijn zoontje onze oppas. Hij ziet haar niet eens als oppas maar als beste vriendin. Ze zorgt altijd voor een leuke dag en zelfs huishoudelijke taken zijn niet teveel voor haar. Door haar flexibiliteit weet ik dat ik op haar kan rekenen. Ik laat mijn zoontje met een goed gevoel achter bij Rianne!
Naomi review on babysitter

Fam. Naomi

Onze ervaring is heel goed met Rianne, zij zorgt goed voor ons kind, ze schrijft altijd een verslagje van hoe het gegaan is, wat ze heeft gedaan etc. Ze is betrouwbaar, altijd op tijd. Een heel aardig meisje die altijd open is en klaar staat om te helpen!