Oppas Christa

Christa (20)

Super betrouwbaar!

Oppas in Franeker
€ 6 | € 8
Meet Christa Beste ouder(s), Mijn naam is Christa en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Franeker en studeer communicatie in Leeuwarden. In mijn vrije tijd sport ik graag! Ook vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Ik ben graag actief bezig en hou van uitstapjes. Ik zie mezelf als zorgzaam, creatief en enthousiast. Eventuele reiskosten reken ik voor de ouder(s).

Zes jaar geleden begon ik met oppassen. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Ik vind ik het leuk om bijles te geven, hier heb ik ook ervaring mee.

Ik vind het super leuk om met kinderen spelletjes te spelen, te knutselen of mee naar buiten te gaan. Het liefste houd ik de kinderen actief bezig met bijvoorbeeld buiten spelen, spelletjes, voorlezen, etc.

Ervaring Christa heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Christa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Christa

1 review

Annemarie review on babysitter

Fam. Annemarie

Christa is al een tijd lang onze oppas. Het bevalt goed, onze drie kinderen (nu 7-9-11 jr) vinden het altijd leuk als ze komt! Ze is betrouwbaar, komt haar afspraken na en is altijd op tijd. Ze doet leuke dingen met de kinderen en durft ze ook toe te spreken als dit nodig is. Een fijne oppas!