Oppas Myrthe

Myrthe (22)

Voorleesster

Oppas in Groningen
€ 9 | € 11
Meet Myrthe Hallo! Ik ben Myrthe, 22 jaar, en volg momenteel een master Orthopedagogiek. Voordat ik aan deze master begon, heb ik de pabo afgerond. Afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als basisschool leerkracht. Ik ben dol op kinderen en daarom ben ik op zoek naar oppaswerk in Groningen. Stuur mij gerust een bericht als je meer vragen hebt.

Ik heb voornamelijk ervaring met kinderen van de basisschool, waarbij bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding om de hoek komt kijken. Ik sta ook zeker open voor jongere kinderen/baby’s.

Wat ik leuk vind aan oppassen is het doen van activiteiten met de kinderen. Het doen van spelletjes, lekker naar buiten gaan of samen een tv-programma kijken, het kan allemaal! Het helpen met huiswerk vind ik ook erg leuk, dit komt door mijn achtergrond als juf. Tot slot is een van mijn favoriete activiteiten voorlezen! Een heerlijk rustig moment samen met de kinderen.

Ervaring Myrthe heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Myrthe heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Leraar Basisonderwijs (aan Hogeschool PABO of IPABO)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Myrthe

2 reviews

Roler review on babysitter

Fam. Roler

Myrthe is een geboren leerkracht. Ze straalt positiviteit, betrouwbaarheid en energie uit. In haar LIO stage heeft ze een pittige groep gedraaid waar van alles speelde. Dit heeft ze als startende leerkracht heel goed opgepakt. Niet alleen haar mentoren op de pabo, ook haar collegas waren hiervan onder de indruk. Voor deze laatste stage heeft ze specifiek gekozen: "ik hou wel van een uitdaging" vertelt ze. Myrthe is sensitief voor de verschillende behoeftes van verschillende leerlingen, en weet hier op een creatieve manier aan tegemoet te komen. Ook haar contact met ouders en collegas is goed. Als leerkracht zet ze in op de relatie met de leerlingen, dat is volgens haar immers het belangrijkst.
Kappelle - van Brederode review on babysitter

Fam. Kappelle - van Brederode

2 kinderen

Groningen

Eindeloos geduld en twee gelukkige kinderen, zónder corona (grootste aanbeveling van het jaar).