Oppas Linda

Linda (20)

Supervrolijk!

Oppas in Garyp
€ 5 | € 10
Meet Linda Heyhey! Mijn naam is Linda Derwig en ik ben 19 jaar. In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding 'Gespecialiseerd pedagogisch medewerker' en nu begin ik met mijn examenjaar. Gelijk wist ik dat met kinderen werken echt iets voor mij was. Ik vind voorlezen super leuk en met oudere kinderen vind ik het altijd leuk om samen met de kinderen verhalen te verzinnen. Ook vind ik knutselen super leuk!

In mijn eerste jaar liep ik stage bij een groep van 0-2 jaar, mijn 2e jaar bij een BSO en in april 2019 ging ik voor 3 maanden stage lopen in Barcelona, bij een Engelse speelgroep voor peuters. Dit was een geweldige ervaring en heb hier erg veel geleerd. Luiers verschonen doe ik (bijna) met mijn ogen dicht en helpen met huiswerk vind ik geen probleem!

Ik vind oppassen heel erg leuk omdat ik de ontwikkeling van kinderen erg interessant vind en dit zoveel mogelijk probeer te stimuleren tijdens het oppassen. Voorlezen vind ik ook heel erg leuk, net als lekker gek doen en dansen.

Ervaring Linda heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Linda heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Linda

1 review

Noortje review on babysitter

Fam. Noortje

Linda is een hard werkende, gemotiveerde en enthousiaste oppas! Ze brengt veel plezier met zich mee door haar positieve houding. De kinderen zijn gek op haar en spelen graag met haar! Ze heeft een fijne interactie met zowel kinderen als ouders en is verantwoordelijk.