Oppas Elisabeth

Elisabeth (25)

Super betrouwbaar

Oppas in Lucaswolde
€ 14 | € 12
Meet Elisabeth Hey ouders, mijn naam is Elisabeth, 25 jr. en heb een groot hart voor kinderen! Door hun spontaniteit en echt 'kind' zijn, maken zij mijn dag altijd weer goed! Ik hou er van om samen met kinderen activiteiten te gaan doen, of gewoon gezellig aan tafel (huiselijke sfeer) alle kinderen een luisterend oor te bieden. Ieder kind mag er zijn, ieder met zijn of haar talenten, ieder kind is Uniek! Mijn hobby's zijn paardrijden en wandelen, ik hou er van om veel buiten te zijn. Ik zie mezelf als een aardig, rustig, geduldig en zorgzaam persoon.

Ervaring Elisabeth heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Elisabeth heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Medewerker gehandicaptenzorg niveau 4

Ervaring met babies

Nederlands

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Elisabeth

1 review

Fam Boesjes review on babysitter

Fam. Fam Boesjes

2 kinderen

Boerakker

Wij omschrijven Elisabeth als, betrokken, enthousiast, empathisch, consequent en liefdevol. Ze speelt vol enthousiasme met de kinderen en ze kan zich ook goed inleven in de (fantasie) wereld van het kind. Daarnaast is ze consequent, durft ze grenzen te stellen en houdt zich daar aan. Kinderen hebben immers grenzen nodig. Maar dit doet ze op een liefdevolle manier. Ze heeft een hele warme persoonlijkheid. Ze probeert de kinderen bij zoveel Mogelijk dingen te betrekken. Samen spelen maar ook samen opruimen. Daarnaast ook het kind stimuleren naar zelfstandigheid is Elisabeth wel toevertrouwd.