Oppas Ilse

Ilse (20)

Dol op knutselen!

Oppas in Drachten
€ 6 | € 8
Meet Ilse Hoii, ik ben Ilse, 18 jaar. Woon in Drachten. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en zit in het laatste jaar. De eerste 2 jaren heb ik n4 gedaan. Op zaterdags werk ik bij de Hema op de Food afdeling. Af en toe pas ik op. In mijn vrije tijd ben ik vaak creatief bezig. Ik hou van tekenen en schilderen. Stiekem hou ik van zingen, dat laat ik niet zo snel zien. Maar Disney liedjes zingen met de kids, dat durf ik wel! Naast dat vind ik het heerlijk om me bezig te houden met interieur en exterieur. Misschien wil ik daar later nog wat mee doen. Een droom van me is de wereld rondreizen!

Ervaring 0 tot 13 jaar. 1 jaar stage gelopen op een BSO 4 tot 12. En 1 jaar stage gelopen op een peuterspeelzaal. Op het moment loop ik weer stage op een BSO. Ook pas ik af en toe op een baby en 6 jarige.

Het toffe van oppassen is dat elke leeftijd wat leuks heeft! Baby's kan je verzorgen en knuffelen. Peuters voorlezen voor het naar bedje gaan en veel nieuwe dingen leren. Met jonge basisschool kinderen kan je super veel leuke activiteiten doen. En met de bijna tieners kan je lekker chillen of gezellig spelletjes doen. Oppassen heeft veel afwisseling. Dat blijft super leuk!

Ervaring Ilse heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Ilse heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Ilse

1 review

Anke review on babysitter

Fam. Anke

Ilse loopt bij ons stage voor de opleiding pedagogisch medewerker en ik moet zeggen dat zij een van onze beste stagiaires tot nu toe is. Ze weet hoe ze met de kinderen moet omgaan. Is een natuurtalent wat betreft activiteiten en ik zou haar zo op mijn eigen kinderen laten passen.