Oppas Isabel

Isabel (22)

Super betrouwbaar!

Oppas in Leeuwarden
€ 10 | € 10
Meet Isabel + Ik ben Isabel 21 jaar! + Overal ben ik kalm en stressbestendig. + Met oppassen heb ik al jaren ervaring. + Ik heb een creatieve geest en blijf graag bezig ! Zoals Knutselen en dingen bouwen met kinderen maar zelf ben ik ook gek op koken. - Ik bezit helaas nog geen rijbewijs maar laat je dat niet stoppen ik ben flexibel. + Ik zou mijzelf omschrijven als rustig , zorgzaam , staat sterk in haar schoenen en houdt van lachen!

Ik ben goed in het begeleiden van huiswerk en creatief bezig zijn met de kinderen! Zelf heb ik een vrije school achtergrond.Ervaring Isabel heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Isabel heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Isabel

1 review

Vader review on babysitter

Fam. Vader

Cruquius

Isabel heeft ruim een half jaar bij ons gewerkt naar volle tevredenheid!! Zij gaf destijds aan te willen stoppen ivm een naderende studie die helaas voor haar door de school met een half jaar is uitgesteld, aangezien wij toen een nieuwe oppas hadden hoefden we geen gebruik meer te maken van haar diensten. Isabel heeft haar werkzaamheden goed gedaan, ze was altijd op tijd en onze 2 kinderen waren heel erg dol op haar, ze knutselde, speelde buiten hielp met leren.Wij zouden Isabel aanbevelen omdat ze goed is met kinderen en een betrouwbare oppas is!! V