Oppas Annie

Annie (64)

Altijd op tijd ( kan tijdreizen )

Oppas in Grou
€ 15 | € 16
Meet Annie Als moeder en oma, weet ik hoe belangrijk het is om je kind in vertrouwde handen achter te laten. Gediplomeerd gastouder, kinderopvang vanaf 2009 tot 2018, voor kinderen vanaf 0 t/m 12 jaar, EHBO voor kinderen. Nanny bij de ouders thuis.

Ervaring Annie heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Annie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogisch medewerker Kinderopvang

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Duits

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Annie

5 reviews

Klaasje review on babysitter

Fam. Klaasje

Annie is een professionele gastouder met het hart op de juiste plek, ze is geduldig, vriendelijk, open en betrouwbaar.
Jeannette review on babysitter

Fam. Jeannette

Wij hebben 3 kinderen waarvan 1 met zwaar ADHD, Annie heeft ruim 10 jaar bij ons opgepast en is een professionele, lieve en betrouwbare oppas. Annie is super in de omgang met kinderen, hoe moeilijk ook ze weet ze altijd te bedaren met haar liefde en aandacht. Ze is heel geduldig en niets is haar te gek, wij en onze kinderen zijn gek op haar.
Suzan review on babysitter

Fam. Suzan

Wij zijn heel tevreden met Annie! Zij geeft kinderen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen en natuurlijk. kind te mogen zijn. Onze twee kinderen vinden het altijd een feest als Annie komt. Wij zijn ontzettend blij met haar en bevelen haar dan ook van harte aan!
Rens review on babysitter

Fam. Rens

Als je een lieve en goede oppas zoekt, ben je bij Annie op de juiste plek. Ze is echt leuk met kinderen en onze kleine is met plezier bij haar. Ze doet leuke dingen zoals schilderen, tekenen, dansen en probeert zoveel mogelijk met kinderen de frisse buitenlucht in te gaan. Niets is teveel en alle kinderen zijn heel erg welkom bij haar.
Pien review on babysitter

Fam. Pien

Onze zoon met ADHD heeft veel baat bij de ondersteunende begeleiding die Annie biedt! Ze neemt alle tijd voor hem en stimuleert en activeert hem op de juiste manier. Wat zijn ontwikkeling en studie ten goede komt. Zij krijgt voor elkaar wat andere begeleiders niet is gelukt.