Oppas Isa

Isa (20)

Super vrolijk!

Oppas in Haarlem
€ 10 | € 10
Meet Isa Hallo, ik ben Isa! Ik ben Isa ik ben 20 jaar en ben dol op kinderen! Ik heb nu ongeveer 5 jaar ervaring met oppassen op hele kleine baby'tjes, peuters en kleuters. Kortom, eigenlijk vind ik elke leeftijdscategorie leuk! Na 5 jaar oppassen, vind ik het elke dag nog steeds super leuk! Met de kinderen bakken, voetballen, lekker naar buiten of een spelletje spelen doe ik al te graag! Of als de kinderen nog heel jong zijn lekker buiten wandelen, voeden, verschonen en vooral heel veel liefde geven! Ik studeer dit jaar event management. Omdat dit een hele flexibele opleiding is heb ik veel vrije tijd over en zoek ik een oppas adres voor overdag of s’avonds ! Op de maandag en vrijdag ben ik de hele dag vrij !

Het leukste aan oppassen vind ik het creatief bezig zijn met de kindjes. Bijvoorbeeld koekjes of een taart bakken maar ook lekker samen voorlezen of samen buiten op avontuur gaan om daarna weer lekker binnen chocolade melk te maken. Sinds dat ik 14 ben had ik al 4 vaste oppasadressen en dit is uitgegroeid tot een groot netwerk. Omdat ik op reis ben geweest voor een lange tijd heb ik niet veel meer kunnen oppassen, dus nu ben ik opzoek naar een nieuw vast gezin voor 2 of meer dagen in de week!

Ervaring Isa heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Isa heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ad Hotel & Event Management

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Isa

1 review

Myra review on babysitter

Fam. Myra

3 kinderen

Haarlem

Isa is een lieve, zeer betrouwbare oppas. Zij is liefdevol, geduldig en neemt initiatief. Ik heb een mooie warme tijd met haar gehad.