Oppas Ruby

Ruby (21)

Altijd op tijd ( kan tijdreizen )

Oppas in Haarlem
€ 6 | € 8
Meet Ruby Hoi ouders, mijn naam is Ruby. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Haarlem. Ik ben op dit moment bezig met de studie Travel en Hospitality (toerisme) en ga ik vanaf 14 september 2020 stage lopen. Tijdens deze studie heb ik de kans gekregen om in het buitenland te studeren, dit heb ik natuurlijk gedaan! Dit was in Letland. Een ontzettend gaaf land natuurlijk :). Na deze studie ga ik onderwijsassistent volgen. In het dagelijkse leven sport ik veel, werk ik in Heemstede in een residentie, doe ik leuke dingen met mijn vriend en maak ik graag thuis alles lekker schoon! Ik heb jaren lang gedanst, helaas kon dit niet meer door een stage die ik deed voor luchthavenbeveiliger! Maar met alle liefde pas ik dansend op uw kinderen ;)

De oppaservaring die ik heb met de kinderen is tussen de 6 en 15 jaar oud. De tijden waarin ik heb mogen oppassen waarin in de middagen en avonden. Ook de kinderen van school afgehaald en dan deden we leuke dingen, zoals: buitenspelen, wandelen, knutselen, tekenen etc. In de avond voor het slapen las ik meestal nog een verhaaltje voor.

Wat ik vooral leuk vind om met de kinderen te doen is: spelen, kleuren, knutselen, verstoppertje spelen en buitenspelen. Ook laat ik ze soms gewoon hun gang gaan in de speelhoek als ze meerdere broertjes of zusjes hebben. En wat ik het leukste vind aan oppassen is dat ik de kinderen vrolijk zie wanneer ik kom, wanneer ik er ben en wanneer ik wegga! Graag wil ik ze een onvergetelijke tijd geven met een leuke en behulpzame oppas! Wat ik erg belangrijk vindt bij een gezin als ik op kom passen is dat ik precies weet wat ik die dag voor de kinderen kan betekenen en wat de ouders zowel van mij verwachten! Liefs, Ruby !Ervaring Ruby heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Ruby heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Beveiliger

Ervaring met babies

Nederlands

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Ruby

2 reviews

Monique review on babysitter

Fam. Monique

Mijn zoontje geeft haar een dikke 10! Hij verheugd zich er elke keer op als ze komt oppassen. Ze doet leuke dingen met hem, zoals spelletjes spelen. Ze komt vanaf dat hij 6 is bij ons over de vloer. Het klikt gewoon!
Sandra review on babysitter

Fam. Sandra

Ruby komt zo 2,5 jaar bij ons. Ik weet nog dat ze de eerste keer rustig en afwachtend was, maar na 15 minuten pakte ze het meteen goed op. Mijn kinderen zijn heel verschillend, maar allebei voelen ze zich op hun gemak bij Ruby. Ze is ook proactief en onderneemt leuke activiteiten met de kids!