Oppas Donna

Donna (37)

Betrouwbaar

Oppas in Haarlem
€ 15 | € 17
Meet Donna Hoi! Ik ben Donna, ben juf op een bassischool, houd enorm van kinderen en wil graag iets bijverdienen. Ik heb meer dan 8 jaar oppaservaring op kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar! Dus zoek je een ervaren, zorgzame en creatieve oppas stuur me een verzoekje en wie weet pas ik morgen op bij jullie thuis omgeving Haarlem/Amsterdam! Ook voor thuisonderwijs ben ik natuurlijk beschikbaar.

Ervaring Donna heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Donna heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Leraar Basisonderwijs (aan Hogeschool PABO of IPABO)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Donna

3 reviews

Floor vd eng  review on babysitter

Fam. Floor vd eng

4 kinderen

Akersloot

Ik heb 4 jongens leeftijden zijn 1 1/2 , 5, 8, en 10 jaar. Donna is al 10 jaar oppas en is echt meegegroeid met ons gezin. De jongens vinden het altijd een feestje als Donna er is. Ze is altijd heel erg actief met ze bezig. Buiten wandelen en spelen. En als dat niet gaat speelt ze graag een spelletje met ze. Tijdens de eerste lockdown heeft ze ons ook heel erg goed geholpen met het huiswerk van de jongens. Ze is ook heel erg vind consequent. Iets wat onze kinderen ook nodig hebben. Kortom wij zijn altijd super blij met haar🤗
Abrahamse review on babysitter

Fam. Abrahamse

3 kinderen

Alkmaar

Donna kwam ons in de lockdown helpen met onze drie kinderen van 10, 6 en 3 en dat ging ontzettend goed! Ze is heel leuk met kinderen, weet gelijk connectie te maken en ging doortastend aan de slag met buitenspelen, helpen met huiswerk en torens/puzzels/knutselwerkjes. Superblij mee!
Stolk review on babysitter

Fam. Stolk

2 kinderen

Heemstede

Superfijne ervaring met Donna gehad tijdens de lockdown. Onze dochters (4 jr. en 7 jr.) waren dol op haar. Ze zorgt dat het huiswerk gemaakt wordt, dat er tijd is voor ontspanning/spelletje spelen en gaat lekker naar buiten. Heel blij mee!