Oppas Annemiek

Annemiek (20)

Super vrolijk!

Oppas in Zwolle
€ 7 | € 10
Meet Annemiek Hallo ouders, mijn naam is Annemiek en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn 1e jaar van de studie facility management, maar voor deze Studie heb ik een jaar de Pabo gedaan waarbij ik stage heb gelopen aan de bovenbouw van een basisschool in Raalte. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met scouting. Ik zit er zelf al sinds mijn 6e op en ben begonnen met leidinggeven op mijn 15e. Eerst heb ik me 3 jaar gericht op leidinggeven van kinderen van 7 tot 11 jaar, daarna heb ik een jaar rust genomen, omdat ik in het buitenland heb gewoont. Nu ben ik begonnen met het leidinggeven van kinderen tussen de 11 en 15 jaar. Ik hou van gezelligheid en vind het hartstikke leuk iets gezelligs te gaan doen met de kinderen, maar ik kan ook streng zijn en orde houden. Ten slotte ben ik flexibel en wil ik altijd helpen.

Het leukst aan oppassen vind ik natuurlijk de kinderen. Ik vind de gedachte gang van kinderen heel leuk en de sfeer vind ik altijd gezellig. Ik geeft het uitdaging en variaties omdat je altijd iets anders meemaakt met de kinderen. Door de kinderen kom je in leuke gesprekken terecht en ze kunnen je altijd weer verbazen.

Ervaring Annemiek heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Annemiek heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Facility Management

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Annemiek

1 review

Collega leidinggevende bij de Scouting review on babysitter

Fam. Collega leidinggevende bij de Scouting

Annemiek is een enthousiast, gemotiveerd en behulpzaam persoon. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en zet altijd haar beste been voor. Daarnaast gaat ze altijd goed om met de kinderen en weet ze wanneer ze zich op welke manier moest gedragen. Ze was gezellig met de kinderen en hield ze goed in de gaten. Zoals ik al benoemde neemt Annemiek altijd haar verantwoordelijkheid en houd ze zich dus ook aan de afspraken die er zijn gemaakt, ze zal dus altijd op tijd komen. Ik zou Annemiek zeker aanbevelen bij vrienden en/of familie.