Oppas Louise

Louise (19)

Super betrouwbaar!

Oppas in Zwolle
€ 5 | € 8
Meet Louise Hai! Ik ben Louise. Inmiddels 19 jaar en heb mijn propedeuse in pedagogiek en management sinds vorig jaar op zak. Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding Pedagogische Wetenschapen op de Radboud Universiteit. Tussendoor oppassen is dan natuurlijk ook erg handig om meer ervaring op te doen! Ik hou van dansen, lezen en veel muziek luisteren, ik heb dan ook vaak de radio op de achtergrond staan. Ik ben 100% voetbalsupporter en ben voor mijn lokale club, PEC Zwolle. Ik doe daar ook vrijwilligerswerk en verdien zo mijn seizoenskaart. Voetballen zelf ben ik niet heel goed in maar vind het wel heel leuk en vooral erover meepraten en supporten kan ik erg goed ;) Sinds mei 2019 heb ik ook mijn rijbewijs en heb al veel gereden in en om Nederland. Autorijden vind ik dus ook heerlijk!

Hallo ouder(s), om nog een vollediger beeld van mij te krijgen: Ik vind het vooral fijn om kinderen zo veilig mogelijk te laten voelen. Doen wat zij leuk vinden en waar zij zich prettig bij voelen met soms een stapje uit hun comfortzone om de ontwikkeling te stimuleren ;) Ik ben van vele markten thuis en ben erg leergierig. Dus als ik iets (nog) niet kan wil ik dit graag ontwikkelen.

Ervaring Louise heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Louise heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Pedagogische Wetenschappen

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Louise

2 reviews

Marije review on babysitter

Fam. Marije

Wij hebben 2 kindjes (2.5 en 6mnd) en ze past al van het begin af aan op. Met name onze oudste is dol op haar! Ze is goed met kinderen en heel flexibel! We zijn erg tevreden over haar!
Annerieke review on babysitter

Fam. Annerieke

Ik heb meerdere oppasmeiden gehad en ondanks dat Louise de jongste is, ben ik het meest tevreden over haar. Ik laat mijn jongens (van inmiddels 3 en 5) met een gerust hart bij haar achter. Ze is erg zelfstandig heeft al heel erg veel ervaring met baby's en kleine kinderen en gaat verantwoord te werk. Zelfs dingen die je niet gevraagd hebt zoals even een afwasje doen, vindt zij heel normaal.