Oppas Suzanne

Suzanne (27)

Super betrouwbaar!

Oppas in Rijssen
€ 10 | € 13
Meet Suzanne Ik ben Suzanne, ben 25 jaar en werk via een detacheringsbureau voor zorginstellingen. Woon nu bijna een half jaar in Rijssen. Ik hou van dieren en doe daarom vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance.

Ik heb vaak op kinderen opgepast vanaf 0 jaar tot 12. Dit waren dan buurkinderen toen ik nog bij mijn ouders woonde. Hier had ik altijd veel plezier mee en mis het oppas werk! De kinderen waren altijd gek met mij en ik met hun.

Het dingen samen doen met kinderen zoals spelletjes spelen, voorlezen bij het naar bed gaan, samen koken en bakken, buitenspelen, noem maar op. Zolang het met kinderen samen is vind ik het geweldig!

Hallo ouder, ik ben Suzanne, het leukste aan oppassen vind de kinderen, ik hou van kinderen en ben echt gek met ze. Ben altijd in staat om leuke dingen met ze te doen. Van koekjesbakken en knutselen, tot voorlezen in bed en lekker met ze knuffelen.

Ervaring Suzanne heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Suzanne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs, auto

Andere ouders over Suzanne

1 review

Kim jemmink review on babysitter

Fam. Kim jemmink

Suzanne is hartstikke gek op kinderen en superlief voor ze. Mijn kinderen waren alle vier hartstikke gek op haar en vonden het heerlijk als ze op kwam passen, zelfs degene die erg hooggevoelig en zeer verlegen is!