Oppas Mariska

Mariska (24)

Super betrouwbaar

Oppas in Nijeveen
€ 9 | € 11
Meet Mariska Hallo! :) Mijn naam is Mariska, maar eigenlijk noemt iedereen me Mari. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, zo ga ik graag naar het bos. Bakken is ook een grote hobby van mij, regelmatig staat er een heerlijke koekjes of een cake bij ons op tafel. Verder lees ik graag, niks gaat boven een goed boek en vind het daarom ook erg leuk om voor te lezen. Dan leef ik me helemaal in. Ook vind ik het erg leuk om kinderen dingen bij te leren, bijvoorbeeld over culturen, doormiddel van een boek of het kijken van een film. Bij eerdere oppasadresjes vond ik het altijd erg leuk om creatief bezig te zijn, dus met tekenen of knutselen ben ik ook van de partij!

Hallo! :) Mijn naam is Mariska, maar eigenlijk noemt iedereen me Mari. Ik ben 24 jaar en woon in Nijeveen samen met mijn vriend en kat. Ik heb een aantal jaren als grondstewardess gewerkt en in de zorg. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan, maar nu wil ik me graag inzetten voor een nieuwe uitdaging, namelijk nanny worden! Ik vind kinderen erg leuk, en breng daarom graag tijd met hun door. Spelletjes spelen, koekjes bakken, wandelen in het bos en begeleiden met het huiswerk. Daar kan ik allemaal bij helpen!

Ervaring Mariska heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Mariska heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Luchtvaartdienstverlener

Nederlands & Engels

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Mariska

1 review

Janine Vrielink review on babysitter

Fam. Janine Vrielink

2 kinderen

Beilen

Mariska is een hele lieve rustige meid, onze meiden zijn dol op haar. Leuke dingen knutselen of iets lekkers bakken. Mariska kan altijd wel iets bedenken wat bij onze dames aanslaat.