Oppas Annemiek

Annemiek (19)

Geduldig

Oppas in Enschede
€ 5 | € 7
Meet Annemiek Hallo ouders, ik ben Annemiek, ik ben negentien jaar oud en ik ben geslaagd voor het vwo, ik ben nu bezig met mijn eerste jaar aan de Universiteit Twente. Ik vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan en dingen te doen als knutselen of buitenspelen. Ik heb veel geduld met kinderen. Ik turn veel en daarbij geef ik ook elke vrijdag turnles aan kinderen van 5 tot 11 jaar oud, dit vind ik ook super leuk om te doen! Ik heb mijn rijbewijs. Ik pas al 4 jaar op bij verschillende adresjes en ik zou het leuk vinden om ook bij jullie op te komen passen.

Ik heb ervaring met kinderen vanaf 2 jaar. Verder help ik kinderen vaak met hun huiswerk en kan ik dus bijles geven. Ik vind het altijd erg leuk om het kind hiermee te helpen.

Wat ik leuk vind aan oppassen is het blij maken van de kinderen. Ik kan geduldig met ze spelen en ze dingen uitleggen, maar tegelijkertijd hou ik ook van actief buitenspelen.

Ervaring Annemiek heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Annemiek heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Biomedische Technologie

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Duits

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Annemiek

1 review

Bout review on babysitter

Fam. Bout

3 kinderen

Huizen

Onze kindjes vonden het erg gezellig met Annemiek. Bij ons kwam ze over als een rustig, lief en betrouwbare oppas. Wij zullen volgende x zeker een weer voor haar kiezen.