Oppas Cheyenne

Cheyenne (18)

Keukenprinses

Oppas in Deventer
€ 10 | € 7
Meet Cheyenne Hoi ik ben Cheyenne! Ik ben een kapster in opleiding niveau 4 En ik ben hier ingeschreven omdat ik heel goed ben met kinderen en dit de beste bijbaan voor mezelf vind. Ik kan heel goed met kinderen om gaan en ben erg creatief. Dit maakt het heel erg leuk om op te passen. Ik wilde toen ik al 10 was al heel erg graag oppassen, maar tevergeefs was ik toen nog te jong (logisch natuurlijk). Tot ik opgegeven moment begon met oppassen op mijn twee buurkindjes, een pasgeboren tweeling (jongen en meisje), dit heb ik gedaan voor ongeveer een jaar en 2 maandjes. Het waren echt de leukste dagen van mijn week. Ik heb daarnaast veel met kinderen activiteiten ondernomen, ik heb namelijk een tijdje geregisseerd bij de jeugdtoneelvereniging met kinderen van 4 tot 13 jaar oud. Hier zag ik dat ik het bezig zijn met kinderen heel erg leuk vond, dus ben ik er wel weer een keertje aan toe om weer eens op te gaan passen. Heb ik nu genoeg redenen gegeven om mij te willen als uw oppas? Groetjes, Cheyenne

Het leukste aan oppassen vind ik de omgang met kinderen en plezier hebben door de kleinste dingen die zij leuk vinden! Ik hou er bijvoorbeeld heel erg van om te bakken, ik geef graag bijles en ik ben ook echt een ster in knutselen! Naast al dit leuke ben ik ook verantwoordelijk, opgeruimd en heb ik discipline.

Ervaring Cheyenne heeft 1 jaar ervaring met oppassen. Cheyenne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Salonmanager

Ervaring met babies

Engels & Nederlands

Andere ouders over Cheyenne

1 review

Sanne  review on babysitter

Fam. Sanne

2 kinderen

Venray

Ze was een erg leuke oppas. Toen nog wel erg jong maar ze deed het erg goed en ze had toen al zeker potentie om een leuke oppas te worden! Cheyenne doet wat er van haar gevraagd wordt en ze had er erg veel plezier in. Ze is echt een aanrader.