Oppas Inger

Inger (21)

Super vrolijk!

Oppas in Zetten
€ 7 | € 9
Meet Inger Hi ouders! Leuk om met jullie kennis te maken. Mijn naam is Inger Pietersma en ik ben 21 jaar. Sportief ben ik zeker, de volgende sporten heb ik zelf gedaan toen ik klein was tot nu; zwemmen, scouting, springgym, turnen, paardrijden, breakdancen, taekwondo en nu vind ik het heel leuk om te surfen, snowboarden, long boarden, skateboarden en nog altijd turnen. Lachen dat is mijn grootste hobby, ik ben altijd vrolijk en vind het super leuk om dingen te doen, buiten of binnen dat maakt voor mij niet uit.

Hallo ouder, het leukste aan oppassen vind ik, de omgang met de kinderen. Zelf werk ik in het onderwijs en vind ik het belangrijk dat kinderen op een leuke wijze kunnen leren. Dit wil ik ze meegeven en ik wil ze graag een fijne toekomst meegeven waar ze later zelf met een goed vooruitzicht op terug kunnen kijken.

Ervaring Inger heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Inger heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

CIOS algemeen sportleider/ster

Nederlands & Engels & Duits

Rijbewijs, auto

Andere ouders over Inger

2 reviews

Vera van Kesteren review on babysitter

Fam. Vera van Kesteren

4 kinderen

Maarssen

Betrokken, lief en verantwoordelijk. Inger weet wat ze doet en kan veel aan. Ze is lief naar de kinderen, onderneemt veel met hen en stelt ook grenzen. Als oppas blijft ze altijd in control. Daardoor konden wij met een gerust hart de kinderen bij haar achterlaten.
Hulsebos review on babysitter

Fam. Hulsebos

1 kind

Oosterbeek

Wat een leuke lieve vrouw! Inger is een erg leuke en actieve oppas. Ik kon met een gerust hart gaan werken en wij bevelen haar dus van harte aan.