Oppas Kyra

Kyra (21)

Super vrolijk!

Oppas in Hengelo
€ 6 | € 8
Meet Kyra Hoi! Ik ben Kyra, ik ben 21 jaar en ik pas sinds mijn 14e op kinderen van verschillende leeftijden. Ik vind het super leuk om koekjes en taarten te bakken, muziek te maken en mijn favoriete spelletje is verstoppertje. Afgelopen zomer heb ik als animatrice op een kamping in Frankrijk gewerkt, daar was ik onder andere verantwoordelijk voor het maken van het wekelijkse programma, het bedenken en maken van de dagelijkse knutsels en heel veel dansen met alle kinderen van de kamping. Verder heb ik zelf 2 honden en een kat, dus als er een keer een huisdier uitgelaten moet worden, ben ik ook hartstikke blij om dat te doen!

Ervaring Kyra heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Kyra heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Havo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Frans

Bakfiets skills

Andere ouders over Kyra

2 reviews

Jitske review on babysitter

Fam. Jitske

2 kinderen

Hengelo

Kyra is een lieve en vrolijke oppas die gek is op kinderen. Ze vind het leuk om dingen te doen met de kinderen, of het een spelletje spelen is, met lego bouwen of een wandeling maken naar een speeltuin bv. Ze is ook super goed in het bakken van koekjes en cakjes met de kinderen - die dit natuurlijk heerlijk vinden. Kyra heeft veel liefde te geven aan de kinderen maar kan ook duidelijk zijn wanneer het nodig is. Ze is zelfstandig, heeft geen instructies nodig behalve jou specifieke wensen. Ze is stipt dus altijd op tijd. Een hele betrouwbare, fijne oppas voor wanneer dan ook.
Klein Heerenbrink review on babysitter

Fam. Klein Heerenbrink

2 kinderen

Hengelo

Kyra heeft tijdens lockdown 2 x bij ons opgepast, op kids van 3 en 7 jr. Ze is een hele lieve zorgzame en vrolijke meid. De kids zijn dol op haar. Ze neemt initiatief om leuke dingen met ze te doen, o.a. verstoppertje, naar de speeltuin en koekjes bakken. Het is een feestje als ze er is. Verder heeft ze onze dochter ook goed geholpen met haar thuiswerk voor school. Dank je wel dat je de kids een paar leuke dagen hebt gegeven, en wij even de handen vrij hadden! Wie weet tot een volgende keer 😉.