Oppas Nina

Nina (22)

Super betrouwbaar!

Oppas in Enschede
€ 8 | € 10
Meet Nina Ik ben Nina en ben 22 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Social Work. Ik heb jarenlang met veel plezier gevolleybald en was hierin ook erg fanatiek! Daarnaast speel ik een beetje gitaar en houd ik ervan om creatief bezig te zijn, met name tekenen vind ik erg leuk. Actief bezig zijn vind ik ook fijn, geen sport is me eigenlijk te gek. Muziek speelt ook een grote rol in mijn leven, ik heb bijvoorbeeld bij een kinderkoor en het schoolkoor gezeten. Voor de rest sta ik open om nieuwe dingen te leren/te doen!

In mijn eerste jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen op een kinderdagopvang binnen een AZC. Hier had ik te maken met kinderen van twee tot vier jaar oud. In mijn derde jaar heb ik stage gelopen met kinderen en jongeren met ASS of andere gedragsproblematieken. Veel van deze jongeren heb ik huiswerkbegeleiding gegeven en vond dit super leuk om te doen! Daarnaast paste ik tijdens deze stage elke woensdagavond op twee meiden van acht en tien jaar oud. Mijn afstudeeropdracht heb ik gedaan bij HumanKind, een kinderdagopvang. Hier heb ik veel geleerd over kinderen van nul tot vier jaar oud.

Wat ik leuk vind aan oppassen is dat je echt mee wordt genomen in de belevingswereld van een kind. Ik merk dan ook dat ik me goed kan aanpassen aan het kind. Kinderen voelen zich ook snel op hun gemak bij me. Wat ik veel deed met kinderen die ik oppaste was buitenspelen, helpen met huiswerk, voorlezen en creatieve dingen doen. Naast dat je als Nanny kinderen dingen leert, leren de kinderen jou ook erg veel!

Ervaring Nina heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Nina heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Duits

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Nina

1 review

Jolanda review on babysitter

Fam. Jolanda

Ik ken Nina als een vriendelijke persoon met een open en rustige uitstraling. Zij kan goed met kinderen omgaan en voelt aan wat ze nodig hebben. Een spelletje op zijn tijd, knutselen, potje voetbal of een filmpje kijken, net wat de situatie vraagt. Ook heeft ze huiswerkbegeleiding gegeven. Kinderen geven aan zich fijn te voelen bij haar. Al met al van harte aanbevolen als oppas!