Oppas Mila

Mila (20)

Super betrouwbaar!

Oppas in -
€ 7 | € 10
Meet Mila Hi! Mijn naam is Mila, ik ben 20 jaar en woon in Den Haag. Ik ben gek op kinderen maar ik ben zelf nog een beetje te jong om er aan te beginnen hihi... Ik volg de studie ‘sociale work’ op de Hogeschool Leiden.

Momenteel werk ik voor de GGD Corona testlijn, maar ik zou graag iets anders doen! Ik ben erg sociaal dus ben graag echt met mensen in contact. Ik ben enorm dol op kinderen en heb veel ervaring met oppassen. Voor de rest doe ik vrijwilligerswerk bij 113 waar ik heel veel voldoening uit haal.

Ik heb zelf een zusje van 10, door dat grote leeftijdsverschil ben ik erg verantwoordelijk geworden en weet ik hoe ik met kinderen om moet gaan.

Ervaring Mila heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Mila heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

(Junior) accountmanager

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Spaans

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Mila

3 reviews

Daniela review on babysitter

Fam. Daniela

Mila is een betrouwbare en consequente oppas. Ook is ze erg lief, duidelijk en rechtvaardig voor de kinderen. Zeker aan te raden!
de Lange review on babysitter

Fam. de Lange

1 kind

's-Gravenhage

MIla kon binnen een half uur aanwezig zijn toen onze vaste oppas ziek bleek. Onze dochter heeft vooral geslapen, we weten nog niet hoe zij het vond :-) Maar wij vonden Mila erg gezellig en verantwoordelijk overkomen!
Heesbeen-Sastrokarijo review on babysitter

Fam. Heesbeen-Sastrokarijo

1 kind

's-Gravenhage

Mila was erg flexibel en heel leuk met de kids, super relaxed en rustig! Heel fijn dat ze er was, we zullen haar vaker boeken. Lekker samen cupcakes gebakken.