Oppas Sanne

Sanne (26)

Kan vliegen

Oppas in 's-Gravenhage
€ 8 | € 9
Meet Sanne Hallo! Ik ben Sanne, 24 jaar. In het dagelijks leven studeer ik voeding en diëtetiek en ben ik vaak te vinden in de roeiboot. Ik ben lid van een roeivereniging waar ik train en coach. Ook doe ik aan volleybal, racefietsen en yoga. Ik hou dus erg van sport en actief bezig zijn. Verder werk ik af en toe in een koffietentje en vind ik het erg leuk om zo nu en dan eens op te passen of misschien wel op vaste dagen.

Ik heb veel ervaring met jonge kinderen waaronder baby's. Halen/brengen school/activiteiten, Uitjes, Koken, en af en toe eens hulp bij huiswerk. Verder heb ik ook we veel school groepen begeleid met roeiworkshops.

Ik vind het leuk om actief bezig te zijn met kinderen door bijvoorbeeld buiten te spelen of om een stukje te wandelen. maar ook activiteiten binnenshuis zoals bakken en koken vind ik erg leuk om te doen. Ik denk dat ik wel goed kan aanvoelen wat een kind op dat moment nodig heeft en denk dat het wel zorgt voor rust en vertrouwen.Ervaring Sanne heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Sanne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Sanne

1 review

Jacomien review on babysitter

Fam. Jacomien

Sanne is een zorgzame, lieve en geduldige oppas. Ze komt haar afspraken na. Ik zou haar zeker aanbevelen!