Oppas Noortje

Noortje (27)

Altijd op tijd ( kan tijdreizen )

Oppas in 's-Gravenhage
€ 7 | € 10
Meet Noortje Hallo ouders! Ik ben Noortje, 27 jaar en ik woon in Den Haag. Ik ben eind 2018 afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool (Leeuwarden). Door een stage ben ik uiteindelijk in Den Haag terecht gekomen. Ik heb ruim 8 jaar oppas ervaring bij verschillende gezinnen op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar maar ik heb voornamelijk ervaring met het oppassen op peuters/ jonge kinderen. Ook heb ik vorig jaar een paar maanden wekelijks vast opgepast op een peuter van 2 jaar, die doelgroep vind ik erg leuk! Dus als je een leuke, lieve en betrouwbare oppas zoekt dan hoor ik dat graag!

Op m’n 13e ben ik begonnen met oppassen, toen paste ik een paar keer per maand vast op op een peuter en kleuter. Vorig jaar heb ik een paar maanden vast opgepast op een peuter van 2 jaar en dat vond ik erg leuk om te doen. Dus het verschonen van luiers daar ben ik niet vies van ;) daarnaast heb ik regelmatig bij andere gezinnen af en toe opgepast op kinderen van verschillende leeftijden maar vaak op kindjes van 1 en 2 jaar en die doelgroep vind ik namelijk ook het leukst! Jongste kindje waar ik tot nu toe ooit heb opgepast was 5 maanden en de oudste was 12 jaar.

Ik vind het leuk om voor te lezen, samen buiten te spelen en om met de kleintjes Peppa Pig te kijken, om eindeloos te luisteren en te dansen op ‘Baby Shark’ en om te baby knuffelen ;)

Ervaring Noortje heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Noortje heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Hoger Hotelonderwijs

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Noortje

2 reviews

Vos review on babysitter

Fam. Vos

Honselersdijk

Noortje kwam op onze dochters van 3,5 en bijna 2 jaar passen. Ze kwam mooi op tijd en kon zelfs nog iets langer blijven dan in eerste instantie afgesproken was. Onze meiden vinden het vaak even moeilijk als er een oppas komt. Maar Noortje pakte dit direct goed op door met ze buiten te gaan spelen. De meiden hebben het ontzettend naar hun zin gehad met Noortje. We hebben haar al weer geboekt voor een volgende keer!
nijmeijer review on babysitter

Fam. nijmeijer

2 kinderen

Pijnacker

Noorje komt afspraken goed na