Oppas Danielle

Danielle (21)

Spelletjesmonster

Oppas in 's-Gravenhage
€ 9 | € 10
Meet Danielle Hallo ouders! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Ik ben Danielle en ik ben 21 jaar oud. Ik hou echt van kinderen en hun kijk op de wereld. Ik ben ook zeker van plan om na mijn opleiding hierin mijn werk vinden. Momenteel studeer ik Psychologie met als specialisatie kinderen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn of om muziek te maken. Ook vind ik het heerlijk om in de natuur een wandelingetje te maken. Naast mijn studie heb ik nog tijd over en het lijkt me leuk om deze te besteden aan oppassen. Neem dus vooral contact met me op!

Hallo Ouder! Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn profiel. Ik ben Danielle en ik ben vrolijke en enthousiaste meid van 21 jaar oud. Ik hou echt van kinderen en hun kijk op de wereld. Ik ben ook zeker van plan om na mijn opleiding hierin mijn werk vinden. Momenteel studeer ik Psychologie met als specialisatie kinderen. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn of om muziek te maken. Ook vind ik het heerlijk om in de natuur een wandelingetje te maken. Naast mijn studie heb ik nog tijd over en het lijkt me leuk om deze te besteden aan oppassen. Neem dus vooral contact met me op!

Ervaring Danielle heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Danielle heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Psychologie met specialisatie gericht op kinderen jeugd en/of onderwijs

Nederlands & Engels

Andere ouders over Danielle

2 reviews

Mirjam Koppies review on babysitter

Fam. Mirjam Koppies

2 kinderen

Stede Broec

Danielle was een rustige, blije oppas. Ze houdt van het doen van gezelschapsspelletjes met de kinderen.
Gertiena Muurling review on babysitter

Fam. Gertiena Muurling

1 kind

Voorschoten

Danielle is bij ons in de groep aanwezig als 1 op 1 begeleiding van 1 leerling. Tijdens deze begeleiding is ze rustig aan het werk met deze leerling waarop ze hem begeleid op de manier zoals we hebben afgesproken.