× Close

Op zoek naar een oppas in Den Haag?

Oppas in Den Haag is zo geregeld

Woon jij in Den Haag en ben jij op zoek naar een oppas? Dat komt goed uit! Bij ons kan je namelijk gratis en voor niets een aanvraag plaatsen, wij gaan dan op zoek naar de perfecte oppas voor jouw familie. Wij hebben super veel gescreende, lieve, betrouwbare oppassers die staan te springen om jouw kinderen te ontmoeten!

Meld je hier aan!

oppas in den haag of oppaswerk in den haag gezocht kijk niet verder dan bij nanny nina
nanny nina oppassers en au pairs staan op de foto met oppaskindjes op hun arm en lachen in de camera
Werk gezocht Den Haag
Vaste oppas Den Haag
Af-en-toe oppas Den Haag
Gastouder Den Haag
Au Pair Den Haag

Wil jij aan de slag als oppas in Den Haag?

Woon jij in Den Haag en vind jij werken met kinderen het allerleukste dat er is? Vind bij ons een gezin dat bij je past en ga lekker (bij)verdienen!

Meer informatie over oppassen

Wat kost een vaste oppas?

Zoek jij een oppas in Den Haag op vaste dagen in de week? Vriendjes kunnen komen spelen, één op één aandacht en niet onbelangrijk: ze kookt!

Meer informatie over vaste oppas Den Haag
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per keer
Vrijblijvend

Wat kost een af-en-toe oppas?

Ga er weer eens lekker op uit, onze lieve oppassers passen graag op! Plaats gratis een oproepje en ontvang 1 tot 3 oppasprofielen, kies zelf jouw favoriet!

Meer informatie over af-en-toe oppas
€14 gemiddeld
Vrijblijvend

Gastouder met opvangtoeslag?

Zoek jij een ervaren gastouder in Den Haag met de juiste diploma’s? Wil jij graag kinderopvangtoeslag ontvangen? Dan ben je aan het juiste adres bij ons gastouderbureau.

Meer informatie over gastouders
Bekijk opvangtoeslag

Au pair uit het buitenland?

Heb jij behoefte aan flexibele opvang? Zoek jij een lieve au pair die bij je inwoont en je helpt in het huishouden en met de kinderen? Ons au pair bureau helpt je graag verder!

Meer informatie over au pairs
Vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team en de liefste en leukste oppassers!
Hi! Wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze oppasservice en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Het vinden van een goede oppas is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je écht graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppas te vinden die bij jouw gezin past.
Lees meer

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde oppas

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsoppas als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere oppassers in de buurt.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Daarnaast hebben wij ook een ander soort ‘verzekering’, namelijk dat je altijd een vervangende oppas kan zoeken als jouw vaste oppas een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Icoon van een vrouw zittend op de grond met haar haren naar achter blazend door een ventilator

Meld je aan en

Nanny Nina oppas blog

Au pair in blauw shirt met vlag van Frankrijk die feest vieren met confetti
Wat doe je als au pair tijdens je verblijf in Frankrijk?

Wat zijn de voorwaarden om au pair in Frankrijk te worden en waaruit bestaat het proces? Welke documenten heb je nodig en wat ga je precies doen? Kortom, hoe word je au pair in Frankrijk? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Lees snel verder! Voorwaarden Op je vrije dag lekker wandelen door de…

Italiaanse vlaggen voor een oud gebouw met een standbeeld en blauwe lucht voor een au pair die naar Italië gaat
Wat doe je als au pair tijdens je verblijf in Italië?

Hoe oud moet je zijn om als au pair in Italië aan de slag te gaan en waaruit bestaat het proces? Welke documenten heb je nodig en wat ga je precies doen? Kortom, hoe word je au pair in Italië? Allemaal vragen die wij in dit blog beantwoorden. Lees snel verder! Voorwaarden Bella Italia! Wie…