× Close

Op zoek naar een oppas in Den Bosch?

Oppas in Den Bosch is zo geregeld

Woon jij in ‘s-Hertogenbosch en ben jij op zoek naar een oppas? Dat komt goed uit! Bij ons kan je namelijk gratis en voor niets een aanvraag plaatsen, wij gaan dan op zoek naar de perfecte oppas voor jouw familie. Wij hebben super veel gescreende, lieve, betrouwbare oppassers die staan te springen om jouw kinderen te ontmoeten!

Meld je hier aan!

Breda vaste oppas gezocht
nanny nina oppassers en au pairs staan op de foto met oppaskindjes op hun arm en lachen in de camera
Werk gezocht Den Bosch
Vaste oppas Den Bosch
Af-en-toe oppas Den Bosch
Gastouder Den Bosch
Au Pair Den Bosch

Wil jij aan de slag als oppas in Den Bosch?

Woon jij in Den Bosch en vind jij werken met kinderen het allerleukste dat er is? Vind bij ons een gezin dat bij je past en ga lekker (bij)verdienen!

Meer informatie over oppassen

Wat kost een vaste oppas?

Zoek jij een oppas in Den Bosch op vaste dagen in de week? Vriendjes kunnen komen spelen, één op één aandacht en niet onbelangrijk: ze kookt!

Meer informatie over vaste oppas Breda
Dag 1
Voeg nog een dag toe
€30 gemiddeld per keer
Vrijblijvend

Wat kost een af-en-toe oppas?

Ga er weer eens lekker op uit, onze lieve oppassers passen graag op! Plaats gratis een oproepje en ontvang 1 tot 3 oppasprofielen, kies zelf jouw favoriet!

Meer informatie over af-en-toe oppas
€14 gemiddeld
Vrijblijvend

Gastouder met opvangtoeslag?

Zoek jij een ervaren gastouder in Breda met de juiste diploma’s? Wil jij graag kinderopvangtoeslag ontvangen? Dan ben je aan het juiste adres bij ons gastouderbureau.

Meer informatie over gastouders
Bekijk opvangtoeslag

Au pair uit het buitenland?

Heb jij behoefte aan flexibele opvang? Zoek jij een lieve au pair die bij je inwoont en je helpt in het huishouden en met de kinderen? Ons au pair bureau helpt je graag verder!

Meer informatie over au pairs
Vrijblijvend
logo van KLM
npo 1 logo
Rode kruis logo
Linda magazin logo
Volkskrant logo
pwc logo

Over ons

veelgestelde vragen algemene voorwaarden privacy policy jasmijn en Lyla kok opricthers nanny nina kijken lachend in de camera tweeling.
Het is onze visie ouders te laten genieten van het leven, wetende dat hun kinderen een toptijd hebben. Dit doen we vol passie met ons team en de liefste en leukste oppassers!
Hi! Wij zijn Lyla & Jasmijn Kok, oprichters van Nanny Nina. In 2010 zijn wij gestart met onze oppasservice en sindsdien eigenlijk alleen maar groter gegroeid. Het vinden van een goede oppas is een hele persoonlijke zoektocht. Wij helpen je écht graag om een betrouwbare, leuke en natuurlijk lieve oppas te vinden die bij jouw gezin past.
Lees meer

Wat doet Nanny Nina voor jou?

Goede vraag! Wij screenen onze oppassers met liefde. Zodat jij altijd een lieve, betrouwbare en ervaren oppas op de stoep hebt staan.

Boek steeds dezelfde oppas

Wil je een vast gezicht voor je kinderen? Dat kan! Markeer je lievelingsoppas als “favoriet”, dan versturen wij jouw aanvragen als eerste naar haar. Pas als zij niet kan sturen we je aanvraag naar andere oppassers in de buurt.

Oppasverzekering

Als je via ons een oppas hebt geboekt en haar betaalt via onze app, dan is je oppas verzekerd. Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat ze iets laat vallen en het kapot gaat. No worries, we’ve got you.

Daarnaast hebben wij ook een ander soort ‘verzekering’, namelijk dat je altijd een vervangende oppas kan zoeken als jouw vaste oppas een keer niet kan, of ziek is. Dan plaats je gewoon een nieuw oproepje voor de betreffende dag. Zo zit jij nooit meer met een opvangprobleem!

Icoon van een vrouw zittend op de grond met haar haren naar achter blazend door een ventilator

Meld je aan en

Nanny Nina oppas blog

Kindje druk bezig met spel dat leuk en aantrekkelijk is terwijl ze op een stoel zit en door een paars met groene camera een foto maakt
Hoe maak je spel uitdagend en aantrekkelijk?

Je zou zeggen dat het genoeg is om een kind optimaal te laten spelen en leren; als je op het juiste niveau spel aanbiedt, om over- en ondervraging te voorkomen en varieert in spelvormen om hiermee kinderen op specifieke ontwikkelingsgebieden te laat leren. Maar niets is minder waar wij kunnen nog meer doen om een…

Pasgeboren baby ingewikkeld in een deken met een witmutje op
Toplijstje van een ietsie-pietsie-ander kraamcadeau

Knuffels, spuugdoekjes, tien rompers in maat 64, zes broeken in maat 80, nog meer knuffels, nog meer baby-slofjes. Eigenlijk is de vraag of je als aanstaande ouders zelf nog naar de grote baby-winkels moet…. na een stevige ronde kraamvisite met kraamcadeau’s kun je vaak alweer een half jaar vooruit. Meneer Beer, mevrouw Konijn, tante Panda,…