Oppas Jet

Jet (20)

Spelletjesmonster

Oppas in Delft
€ 8 | € 10
Meet Jet Hi! Mijn naam is Jet, ik werk als Customer Care Manager bij Nanny Nina en bovendien studeer ik Latijns-Amerikastudies in Leiden. Dit jaar rond ik de bachelor af, en wil ik gaan starten aan de Filmacademie. Naast mijn passie voor de Spaanse taal, reizen roeien en fotograferen, heb ik ook een grote liefde voor kinderen. Oppassen doe ik dan ook met ontzettend veel plezier zo'n twee keer per week bij verschillende gezinnen. Naast oppassen doordeweeks en werken bij Nanny Nina, begeleid ik in de zomer brugklaskampen en bovendien geef ik af en toe bijles. Kortom: ik vind het onwijs leuk om met kinderen bezig te zijn en activiteiten met ze te ondernemen!

Ervaring Jet heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Jet heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Talen en Culturen van Latijns Amerika/Spaans

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Spaans

Rijbewijs

Andere ouders over Jet

2 reviews

Aad review on babysitter

Fam. Aad

2 kinderen

Delft

Jet past al jaren op, op onze twee kids. Ze is een hele lieve en actieve oppas, die alle aandacht heeft voor hen. De kinderen kijken er altijd enorm naar uit als Jet weer komt oppassen.
Dick review on babysitter

Fam. Dick

2 kinderen

Delft

Jet is absolute favoriet bij mijn zoon en dochter. Ze weet het de kinderen naar de zin te maken en ze weet ook goed de grenzen aan te geven. Altijd wordt er voor het slapen gaan voorgelezen, wat de kinderen heel erg fijn vinden.