Oppas Tamara

Tamara (21)

Super betrouwbaar

Oppas in Maastricht
€ 10 | € 10
Meet Tamara Hallo, ik ben Tamara Beugels. ik ben 21 jaar en volg op het moment de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. ik loop stage op de peuteropvang. in mijn vrije tijd pas ik regelmatig op mijn grote liefde mijn petekind. ik zou met alle liefde en passie ook op u kind passen. ik kijk er naar uit om kennis te maken.

Hallo, ik ben Tamara Beugels. ik ben 21 jaar en volg op het moment de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. ik loop stage op de peuteropvang. in mijn vrije tijd pas ik regelmatig op mijn grote liefde mijn petekind. ik zou met alle liefde en passie ook op u kind passen. ik kijk er naar uit om kennis te maken.

Ervaring Tamara heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Tamara heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Vmbo

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Andere ouders over Tamara

1 review

Denise Ramaekers review on babysitter

Fam. Denise Ramaekers

1 kind

Maastricht

Tamara is iemand dat graag met kinderen om gaat, maakt niet uit welke leeftijd. Sinds de geboorte van mijn dochtertje is Tamara altijd bezig met haar geweest en mijn dochtertje ook haak opgevangen als wij geen oppas hadden. Tamara is geduldig, weet hoe ze met kinderen moet omgaan en kent ook de fases en gedrag dat kinderen kunnen vertonen. Ik zie Tamara als een goede en vriendelijke oppas !