Oppas Stephanie

Stephanie (17)

Super betrouwbaar

Oppas in Valkenswaard
€ 5 | € 6
Meet Stephanie Hoihoi! Mijn naam is Stephanie en ben een 17-jarige studente. Ik zoek als bijbaantje een of meerder leuke oppasadressen in de buurt. Ik heb al een aantal jaar ervaring met oppassen van baby's, peuters en kleuters tot tieners. Ik ben erg flexibel en creatief, ook hou ik ervan samen met kinderen leuke dingen te ondernemen. Van even naar de speeltuin tot samen cupcakes bakken. Mocht je interesse of vragen hebben aarzel dan niet om me een berichtje te sturen!

de glimlachen op de gezichtjes van de kinderen zien. Een glimlach zegt zoveel en geeft mij een blij en goed gevoel. Veel activiteiten vind ik erg veel leuk om samen te doen, even naar de speeltuin of gezellig samen een boekje lezen. ik ben erg flexibel en probeer graag nieuwe dingen!

Ervaring Stephanie heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Stephanie heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ruimtelijk vormgever

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills

Andere ouders over Stephanie

2 reviews

Kimberley review on babysitter

Fam. Kimberley

3 kinderen

Valkenswaard

Stephanie is een lieve en verantwoordelijke oppas. Ze kan heel goed met kinderen omgaan en weet ze ook op een leuke en creatieve manier bezig te houden. Ze geeft erg veel geduld wat nodig is bij mijn zoon met autisme. Daarnaast kan je aan Stephanie ook huishoudelijke taken overdragen.
Vissers review on babysitter

Fam. Vissers

2 kinderen

Eindhoven

Stephanie is een leuke en lieve oppas. Onze oudste moest eerst aan haar wennen en daar ging ze heel goed mee om. Ze heeft heel leuk met onze jongens gespeeld, wij zouden haar zeker terug vragen.