Oppas Lot

Lot (19)

Keukenprinses

Oppas in 's-Hertogenbosch
€ 6 | € 8
Meet Lot Hoi! Mijn naam is Lot en doe de opleiding Food Innovation aan de HAS in Den Bosch. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, zoals tekenen & schilderen, maar ook bakken & koken doe ik super graag. Gezellig knutselen met de kids of een lekkere maaltijd voor ze bereiden zou ik dus met alle liefde doen! Tevens heb ik een maand vrijwilligerswerk gedaan op basisscholen in Ghana, waar ik hele mooie ervaringen in de omgang met kids heb opgedaan. Voor mij was dat een geweldige reis om nooit te vergeten! Met mijn sociale houding, rustige uitstraling en creatieve instelling hoop ik dolgraag jullie nieuwe oppas te worden. Dus ik kan nu al niet wachten om binnenkort kennis te maken met jullie leuke kid(s)!

Creatief bezig zijn vind ik ontzettend leuk! Een vrolijk knutselwerkje maken, lekkere koekjes bakken of vol enthousiasme een verhaaltje vertellen aan de kids lijkt mij dan ook heel plezierig om te doen. Daarnaast geeft het mij veel voldoening om leuke gesprekjes te voeren met de kids. Wat hebben ze bijvoorbeeld allemaal meegemaakt vandaag? Op een creatieve manier steeds meer nieuwe dingen ontdekken, daar wil ik dolgraag mijn bijdrage aan leveren!

Ervaring Lot heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Lot heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Food Innovation

Nederlands & Engels & Duits

Rijbewijs

Andere ouders over Lot

1 review

Lotte review on babysitter

Fam. Lotte

10 kinderen

Weert

Ik heb samen met Lot in de zomer van 2019 een vrijwilligersproject gedaan in Ghana. We hebben daar iedere middag bij een basisschool gewerkt met kinderen tussen de 4-12 jaar oud. Ik vind dat Lot dit echt heel goed deed. We hebben bijvoorbeeld met kinderen het lezen geoefend. Lot had hier echt geduld mee omdat die kinderen dat vaak heel lastig vinden. Verder hebben we ook nog taalspelletjes met de kinderen gedaan. Er waren enkele kinderen die probeerden de hele tijd met ons te spelen maar Lot pakte daar wel altijd haar verantwoordelijkheid door te zeggen dat ze even moesten wachten en dat we na het taalspelletje met ze naar buiten zouden gaan. Ik zou Lot dus zeker aanbevelen als oppas!!