Oppas Chayenne

Chayenne (21)

Super vrolijk!

Oppas in Maastricht
€ 8 | € 10
Meet Chayenne Hallo! Mijn naam is Chayenne, ik ben 21 jaar en ik woon in Maastricht. Ik volg de opleiding sociaal work via NTI zodat ik zelf kan indelen wanneer ik aan school werk. Hierdoor ben ik flexibel in te zetten. Naast mijn opleiding hou ik me graag bezig met lezen of tekenen, ik ben echt een familiemens. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Ik wandel iedere dag met mijn oma en besteed veel tijd met mijn familie. Ik heb een zusje van 9, een broertje van 7 en een neefje van 3 jaar. Ik pas vaker op en ga graag met ze op pad. Ik help mijn broertje en zusje vaker met hun huiswerk maken.

Ik vind het leuk om iets te ondernemen met kinderen. Een tablet/ telefoon is leuk, maar ik ben meer voor ouderwets tekenen, knutselen, iets bouwen of buiten spelen. Alles wat een kind een kind maakt. Ik vind het leuk om spelletjes te spelen of om te tekenen. Helpen met huiswerk vind ik ook heel leuk om te doen.

Ervaring Chayenne heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Chayenne heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Sociaal werker

Nederlands & Engels

Andere ouders over Chayenne

1 review

Patricia Brugman review on babysitter

Fam. Patricia Brugman

1 kind

Maastricht

Chayenne is super leuk met kinderen van alle leeftijden! Wat ik fijn vind is dat ze pedagogisch inzicht heeft en naast heel lief ook heel duidelijk en consequent is.