Oppas Kelly

Kelly (27)

Dansen en zingen!

Oppas in Maastricht
€ 15 | € 15
Meet Kelly In het dagelijks leven ben ik werkzaam als (kinder)entertainer, actrice en pretparkentertainer. Als Bella Ballon ben ik te vinden op het podium of met ballonnen op een kinderfeestje. Ik vertolk verschillende rollen in pretparken o.a. Toverland. En speel in kindervoorstellingen in theaters door het hele land. Het doel in mijn leven is om kinderen te laten lachen. Dat krijg ik als kinderentertainer zeker voor elkaar. Hiernaast zou ik ook graag meer met kinderen in contact staan in het dagelijkse leven.

13 jaar geleden begon ik bij een gezin waar ik een aantal jaar de vaste oppas ben geweest. Ik heb ervaring met kinderen van 1,5 t/m 10 jaar. Ook ervaring met luiers verschonen. Geen ervaring met het helpen van huiswerk of bijles geven, maar dit is geen enkel probleem.

Ik vind het leuk om van de uurtjes die ik aanwezig ben, actieve uurtjes te maken en de kinderen weg te houden bij de televisie. Tijdens het oppassen vul ik de tijd met (buiten)spelen, dansen, zingen, voorlezen, kleuren en knutselen. Ook moet er natuurlijk tussendoor even een boterham of iets anders lekkers worden gegeten.Ervaring Kelly heeft 10 jaar ervaring met oppassen. Kelly heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Kelly

1 review

Masman review on babysitter

Fam. Masman

2 kinderen

ODYK

Kelly maakte super makkelijk contact met Tobias, en was meteen "thuis". Tobias heeft een heel leuke dag gehad met leuke spelletjes en activiteiten. Kortom, wij vragen haar zo weer!