Oppas Janna

Janna (22)

Inspelen op de behoeftes van de kinderen

Oppas in 's-Hertogenbosch
€ 7 | € 10
Meet Janna Hi ouders, Mijn naam is Janna en ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in Limburg en ben voor mijn studie op kamers gaan wonen in Den Bosch. Naast mijn studie werk ik veel in de kinderopvang, ben ik veel in de stad te vinden en lees ik graag. Koken en bakken is iets waar ik ontspanning in kan vinden en ook sporten vind ik leuk om te doen.

Ik vind oppassen het ideale bijbaantje naast mijn studie pedagogiek. Kinderen zijn namelijk mijn grootste passie en ik vind het belangrijk om tijdens het oppassen voor 100% aandacht voor de kinderen te hebben. Samen (buiten) op avontuur gaan, boekjes lezen, bakken, torens bouwen of knutselen. Me aanpassen aan jullie rituelen en de behoeftes van de kinderen vind ik belangrijk en is iets wat ik gemakkelijk kan.

Ervaring Janna heeft 5 jaar ervaring met oppassen. Janna heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Pedagogiek (HBO-bachelor)

Ervaring met babies

Nederlands

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Janna

1 review

Familie Lemmens review on babysitter

Fam. Familie Lemmens

Wij zijn namelijk heel tevreden over Janna! Wij kennen Janna via het kinderdagverblijf waar onze kinderen heen gaan. Het fijne aan Janna vinden wij dat ze 100% te vertrouwen en eerlijk is en haar afspraken altijd nakomt. Als ze binnen komt (ze is nog nooit te laat geweest) geeft ze altijd als eerste aandacht aan de kinderen wat wij heel fijn vinden en wat ook haar affiniteit en interesse in de kinderen toont. Ik zou Janna zeker aanbevelen aan vrienden en familie!