Oppas Lauren

Lauren (19)

Super betrouwbaar

Oppas in Maastricht
€ 4 | € 9
Meet Lauren Hai ouders! Ik ben Lauren en ik ben 18 jaar. Eerstejaars studente in Maastricht. Ik doe momenteel de bachelor Gezondheidswetenschappen. Later wil ik graag in de kinder(zorg)sector gaan werken. Al sinds ik twaalf ben pas ik op bij gezinnen bij mij uit de omgeving. Omdat ik uit een klein dorpje kom waren dit altijd dezelfde gezinnen en ik vind het ook prettig om vaker op dezelfde plek terug te komen. Als kind heb ik altijd veel gespeeld. Binnen, buiten, met mijn eigen oppas. Dit vind ik ook leuk om te doen met de kinderen waar ik nu oppas. Voorlezen doe ik ook graag. Vooral dingen doen waar aandacht bij komt kijken vind ik fijn. Dat heb ik zelf namelijk ook altijd meegekregen!

Het leukste aan oppassen vind ik het hebben van contact met de kinderen. Ik haal er plezier uit als ik merk dat de kinderen het leuk vinden dat ik weer kom oppassen. Wat ik ook heel bijzonder vind, is het zien opgroeien van de kinderen. In mijn oude buurt paste ik voor het eerst op bij een gezin met een jongetje van 7 maanden. Inmiddels is hij al vijf en iedere keer vind ik het leuk om te zien dat hij weer groter is geworden.

Ervaring Lauren heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Lauren heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Gezondheidswetenschappen

Ervaring met babies

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Lauren

2 reviews

Quin review on babysitter

Fam. Quin

3 kinderen

Doorn

Als een vrolijk, betrouwbaar meisje dat zich makkelijk zowel in onze oudste twee jongens (toen tussen de 7 en 11 jaar) als in de jongste (tussen 1 en 4) kon inleven.
Merel review on babysitter

Fam. Merel

2 kinderen

Doorn

Lauren past de afgelopen 5 jaar op mijn dochters, zijn dol op haar en je kunt je kinderen met gerust hart bij haar achter laten!