Oppas Eli

Eli (20)

Keukenprinses

Oppas in 's-Hertogenbosch
€ 8 | € 8
Meet Eli Hee! Ik ben Eli, 20 jarig en student business innovation. Ik ben opgegroeid in het zonnige zuiden (dorpje bij Weert) en woon nu al 3 jaar op kamers hier in Den Bosch. Ik vind het leuk om te koken/bakken, te sporten, spellen te spelen (en te winnen ;) en af te spreken met vrienden. Ook vind ik het belangrijk om veel buiten te zijn. Daarnaast ben ik begeleider bij Jong Nederland van 10 leuke kinderen rond de 8 jaar. Normaal werk ik in de horeca en wil me nu beschikbaar stellen als oppas. Tijdens de middelbare school heb ik bij verschillende leuke adressen opgepast, dus ik heb al enige ervaring. Ik heb niet veel contact uren dus ben zeer flexibel in de tijden. Wel krijg ik om de 10 weken een nieuw rooster.

Het leukste aan oppassen vind ik dat kinderen lekker aan het spelen zijn en echt zichzelf zijn, daar geniet ik van. Ook vind ik het leuk als ze met trots vertellen wat ze hebben gemaakt of gedaan. En ik vind het zelf ook heel leuk als ik ze iets heb kunnen leren of laten doen wat ze nog niet konden, dan ben ik zelf ook wel een beetje trots ;).

Ervaring Eli heeft 1 jaar ervaring met oppassen. Eli heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

B Business Innovation

Nederlands & Engels

Rijbewijs

Andere ouders over Eli

1 review

Marieke review on babysitter

Fam. Marieke

3 kinderen

Ospel

Eli is een gezellige, leuke oppas. Ze kookt en bakt heel graag en neemt de kinderen hierin mee. Ook helpt ze de oudste af en toe met school en dit kan ze goed. Ze is duidelijk op het moment dat het nodig is. Ze is verder flexibel en heeft me al regelmatig last minute uit de brand geholpen.