Jip

Dol op knutselen!
28 jaar oud
Amsterdam
€ 6 | € 9
Over Ik ben Jip! Ik ben altijd al gek geweest op kinderen en nu op zoek naar een leuk oppas gezin.

Ik kan luiers verschonen, en help graag met huiswerk. Ik heb inmiddels ervaring met alle leeftijden, dus wat dat betreft komt het helemaal goed. Het leukst vind ik het om wat vaker bij 1 gezin te komen, zodat je de kindjes ook echt leert kennen. Ik zit zeker niet op mijn telefoon, en de kids ook niet als ik er ben hahaha, lekker naar buiten, park. voetballen, of naar het strand. Ik vind het vaak net zo leuk als de kids!

Ook de kinderen ophalen uit school is voor mij zeker een optie, een bordje koken vind ik prima! Mijn superpower is samen buitenspelen!

public_profile.experience Jip heeft 8 jaar ervaring met oppassen. Jip heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag. En EBHO diploma? Aanwezig! ✅

Talen Nederlands & Engels

Andere ouders over Jip

3 reviews

Sarah review on babysitter
Very warm and helpful, has been on time each occasion and come at short notice and has good experience with babies, Someone you can trust :) Jip really is an angel.
- Sarah
Indy (moeder van 2) review on babysitter
Fantastische oppas, mijn meiden vinden het altijd een feestje als Jip komt! Niks is teveel. Zelfs onze hond is dol op Linda, een absolute top-oppas!
- Indy (moeder van 2)
Martijn review on babysitter
Super lieve meid voor de kids! Netjes, spontaan en keurig op tijd!
- Martijn