Oppas Youssra

Youssra (19)

Keukenprinses

Oppas in Amsterdam
€ 12 | € 15
Meet Youssra Hi ik ben Youssra, ben 18 jaar oud en werk al een paar jaar als oppas. Ik houd ervan om leuke spelletjes te spelen en de kids te entertainen!

Ik heb ervaring met kinderen vanaf de 4/5 jaar, maar zelf heb ik ook neefjes en nichtjes die nog baby zijn en ik pas vaak genoeg op ze. Ik geef me nichtjes en neefjes van 8 ook vaak bijles of ik help ze met overhoren voor hun toetsen.

Wat ik echt het allerleukst vindt aan oppassen is het gedeelte dat de kinderen mij gewoon vertrouwen en oprecht plezier met me kunnen hebben. Ik hou echt van koken maar ben ook zeker van de spelletjes. Dus alles kan!

Hallo ouders, ik ben Youssra en ben 18 jaar jong. Ik heb al meerdere jaren ervaring in het oppassen van verschillende leeftijden van kinderen. Van baby tot tiener aan! Ik houd vooral om de kinderen bezig te houden en vaak even buiten een wandeling te maken, koekjes bakken en koken zijn trouwens mijn FAVORIET!! Ik hoop dat ik zo een beetje informatie over mij heb kunnen toelichten! Als u wat meer wilt weten kunt u me altijd een berichtje sturen!

Ervaring Youssra heeft 2 jaar ervaring met oppassen. Youssra heeft ook een Verklaring Omtrent Gedrag.

Sociaal Werk

Ervaring met babies

Nederlands & Engels & Arabisch

Bakfiets skills, rijbewijs

Andere ouders over Youssra

2 reviews

Rachel review on babysitter

Fam. Rachel

Positief en hartstikke leuke meid! Ze werkt al 5 jaar bij mij en iedere dag maakt ze de kinderen weer blij. Ik ben erg tevreden over haar houding!
Hams review on babysitter

Fam. Hams

1 kind

Laren

Youssra is een positieve, hele lieve meid! Ze straalt vrolijkheid uit, waardoor ze heel snel contact legde op een ontspannen manier met mijn dochter. Ze is actief en doet echt leuke dingen, iets creatiefs / tiktok etc. Fijn ook dat ze foto’s stuurt tijdens de oppas, dat geeft een geruststellend gevoel. We zijn heel blij met youssra, en hopen dat ze nog vaak komt oppassen!